keskiviikko 20. marraskuuta 2013

goodbye BKK


Sunnuntai-iltana Bangkokissa käytiin ravintolassa syömässä vaihteeksi jotain muuta kuin nuudeleita, ja kokeiluni currykasvisten maailmassa osoittautuikin varsin tuliseksi valinnaksi, heh... :D Siitä selvittyämme lähdettiin seuraamaan taivaalla näkyvää valopallojen vanaa ja päädyttiin sillalle, jolta lähetettiin ilmaan palavia paperilyhtyjä kuumailmapallojen tapaan. Niin siistiä! Luettiin myöhemmin että kyseessä oli Loi Krathong -juhla.

Loi Krathongin lisäksi Bangkokista jäivät mieleen eksyminen keskelle mielenosoitusta, Khao San Roadin jatkuva vilinä, Grand Palacen ja Wat Phon koristeelliset temppelit ja lukuisat Buddha-patsaat sekä "avuliaat" paikalliset, jotka ryntäävät paikalle heti kun pysähtyy tienristeykseen avaamaan karttaa...

Eilen karistettiin pääkaupungin tomut ja suunnattiin bussilla kohti pohjoista, riisi- ja sokeriruokopeltotilkkujen ohi Sukhothaihin. Täällä ei paljoa muuta taida olla kuin temppelinraunioita, mutta ehkä keksitään tekemistä vielä huomiseksi! Perjantaina matka jatkuu vielä pohjoisempaan, Chiang Maihin :-)

1 kommentti:

  1. Vau! Pidä hauskaa ja muista päivitellä aina välillä :)

    VastaaPoista