lauantai 11. tammikuuta 2014

TILANNECHECK

Tour de Kaakkois-Aasia on tullut nyt päätökseensä. Lopputulos: kahdeksan viikkoa, viisi maata, neljätoista paikkakuntaa, loppuunkulutetut rumat sandaalit, paljon hölmöjä insidejuttuja, enemmän pisamia kuin koskaan tiesin voivani saada, passissa makeita leimoja ja ikävä Iidaa. Nyt rinkka selässä reissaaminen on vaihtunut allekirjoittaneen osalta arkeen australialaisessa lapsiperheessä. Rehellisesti puhuen fiilikset ovat vähän ristiriitaiset - tavallaan viihdyn, mutta tavallaan taas tunnen olevani maailman introvertein ihminen, jonka ei koskaan olisi pitänyt poistua kotikunnan ulkopuolelle. No, eiköhän tämä tästä kunhan pääsen systeemiin kunnolla mukaan ja eroon tästä ujoudesta, joka mua yleensä vaivaa uusien ihmisten seurassa :-)

Kuvat on Nha Trangista, joka oli kiva rantakaupunki ja jossa kuuli enemmän venäjää kuin vietnamia. Näitäreissukuvia tulee varmaan vielä muutaman postauksen verran, vaikkei matkassa tullutkaan loppujen lopuksi liiemmin kuvailtua!

2 kommenttia:

  1. Ette joutunu raiskatuiks tai ryöstetyiks? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jouduttu! :D Juteltiinkin Iidan kanssa että selvittiin ilman sen suurempaa epäonnea, kun ei jouduttu ryöstetyiksi tai sairastuttukaan kurkkukipua pahemmin. Tietty oli sellaisia asiaankuuluvia kommelluksia mutta niistäkin selvisi säikähdyksellä ja sai hauskoja tarinoita kerrottavaksi!

      Poista