keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Luang Prabang ja tuktuk-traumat

Joko tursuaa tällaiset kuvat korvista? Multa löytyi luonnoksista vielä yksi Aasia-postaus, nää kuvat on jo parin kuukauden takaa (jestas kun aika kuluu nopsaan!) Luang Prabangista Laosista.
Kuvissa esiintyvä vesiputous on Kuang Si, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä keskustasta. Sinne päästäkseen oli otettava tuktuk-ja me päätettiin jo vähän reissusta rohkaistuneina kokeilla tinkimistä pääkadulla. No, yritys päättyi niin että saatiin aggressiivisia ja epätoivoisia tuktuk-kuskeja juoksemaan peräämme seuraavaan risteykseen asti... Hyviä tarjouksiahan sieltä lopulta tuli, mutta poistuttiin kauhistuneina paikalta ja hypättiin vähän rauhallisemman kuskin kyytiin. (Ja sekin vaihtoi paitaansa kolmesti ajomatkan aikana - mikä tuktuk-kuskeja riivaa??)

No, vesiputous itsessään oli hieno ja kävin siellä uimassakin! Loput kuvat on Phou Si -kukkulalta, jonne kivuttiin kuvaamaan vähän maisemia. :-) Nämä onkin varmaan viimeisimmät kuvat tältä erää sitten!

4 kommenttia:

 1. Rakastan näitä sun kuvia reissusta. Itsellekin alkaa nousta matkakuume kun katselee näitä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla että tykkäät! :D

   Poista
 2. Aivan ihana toi viimenen kuva!! Ihanan sulavan näkönen:) Oliko vaikeaa ottaa ilman jalustaa ja onnistuiko ekalla yrityksellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jalusta ois tosiaan ollu kätevä niin olis saanut vähän paremmista kulmista kuvia... Mutta kamera oli sillankaidetta vasten ja pitelin sitä paikoillaan, kun kivistä ei oikein ollut tueksi :D Lisäksi oli niin kirkasta ettei edes pienimmällä aukolla voinut käyttää hirveän pitkää valotusaikaa, joskus hämärämmässä jalustan kanssa tulis varmasti makeita!

   Poista