maanantai 17. helmikuuta 2014

Sandboarding!

En liene ainoa, joka penkkari- ja wanhojentanssikuvia katsellessaan hämmästeli ajan kulumista. Vastahan minäkin...! Sepä se. Vasta äskettäinhän itse tunsin haikeuden kouristavan mahanpohjaa, kun kaarsin rekan kyydissä pois lukion sisäpihalta. Tutut kasvot jäivät taakse ja tulevaisuus oli vasta karkeita hahmotelmia erilaisista mahdollisuuksista.
Ja nyt, vuotta myöhemmin, olen maapallon toisella puolella toteuttamassa yhtä niistä mahdollisuuksista. Aika tosiaan rientää - nyt, kun olen viimein alkanut sopeutua, neljännes Australian-ajastani on jo kulunut :-D Lisäksi vasta viime viikonloppuna tuli tehtyä ensimmäinen kunnon reissu, kun lähdettiin lauantaina pohjoiseen!
Tarkoituksenamme oli käydä katselemassa Pinnacles-muodostumia, kokeilla sandboardingia, chillailla rannalla ja piipahtaa luonnonpuistossa. No, hommassa kävi kuten täyteen ahdetuille suunnitelmille yleensä - loppujen lopuksi pysähdyttiin puistossa pällistelemässä kenguruita ja koalia, ja hiekkalautailusta tultuamme tajuttiin jo Pinnaclesin sulkeutuneen siltä päivää. Hups, no joku toinen kerta sitten!


Sandboarding osoittautui muuten aivan yhtä mahdottomaksi kuin miltä se ensi alkuun kuulostaakin. Itse sain laskettua mäen seisaaltaan alas kahdesti, ja silloinkin meno oli yhtä töksähtelevää kuin autokouluoppilaalla ensimmäisellä ajokerralla. (Ainakin jos allekirjoittaneesta puhutaan...) Istualtaan pääsi jo sentään vähän helpommin!
No, dyynit olivat makeat ja heijastelivat auringonvaloa sen verran hyvin, että naama helotti jälleen kerran iloisenpunaisena. Ihan kiva reissu tuli tehtyä! Toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi, sillä haluaisin ottaa tästä ajasta kaiken irti - ennen kuin jälleen katson taaksepäin ja totean viikkojen ja kuukausien kuluneen nopeammin kuin osasin aavistaakaan. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Mitä kautta oot tutustunu noihin tytsyihin? Enpä oo ennen ees kuullu sandboardingista, miten tää toimii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :)) Ollaan tutustuttu au pairien Facebook-ryhmässä ja osan taas tapasin hostperheen tuttujen kautta, kaikki siis ollaan auppareita! Ja no, ei se oikein toiminut :D Vissiin sama periaate kuin lumilautailussa, mutta ei tota lautaa oikein saanut hiekalla luistamaan...

      Poista