sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Koruhamsteri

Suomessa en koskaan ostanut oikein mitään, sillä pääsin kaupoille ehkä kerran kuussa ja silloinkin koin paremmaksi säästää rahaa johonkin tärkeämpään. Päätin kuitenkin jo etukäteen, että au pairina saan shoppailla -kun asumisesta tai ruoista tarvitse maksaa, voin leikkiä huoleti teiniä, joka käyttää taskurahansa vaatteisiin, kahviloihin ja reissailuun. Lisäksi pakkasin matkalle mukaan niin vähän ja niin huonoja vaatteita (hups), että shoppailu oli tänne tullessani suorastaan välttämätöntä.

Vaikka kaupat ovatkin pullollaan hirmu kivoja vaatteita, koitan pitää järjen kädessä ja muistaa sen, että kahden kuukauden päästä mun tavaroiden on yhä mahduttava siihen Haltin 65 litran rinkkaan, jonka kanssa tänne tulin. No, onneksi hätä ei ole tämän näköinen - tässä kuussa olen selkeästi keskittynyt asusteiden hankkimiseen. Kelasin viimeinkin opetella käyttämään jotain koruja, mutta saa nähdä mitä siitä tulee... Tällaisia juttuja oon haalinut matkaani:

Rannekorut Dotti, kaulakoru Forever New
Kello Kmart :-D
Hiusjutut Valleygirl
Kaulakorut Lovisa

Tulipas paljon asiaa asusteista! Ei näissäkään mitään sen kummempaa ole, mutta ehkä näillä pärjää. Tällä viikolla tein kuitenkin paljon materiaa paremman sijoituksen, kun hankin viimein jäsenyyden kuntosalille. Sieltä saadun hyvänolontunteen kanssa ei mikään vaatehankinta pysty kilpailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti