maanantai 17. maaliskuuta 2014

Penguin Island

Penguin Island on pikkuinen saari, joka nimensä mukaisesti toimii sinipingviinien pesäpaikkana. Vaikka asunkin lyhyen ajomatkan päässä siitä, tulin käyneeksi siellä vasta eilen sunnuntaina! 
Me ostettiin liput, joilla pääsi lauttamatkan lisäksi myös 45 minuutiksi risteilylle katselemaan pelikaaneja ja merileijonia.
Merileijonien kanssa meillä kävikin hyvä tuuri, sillä ne olivat tosi leikkisällä tuulella ja tulivat aivan veneen viereen polskuttelemaan! Muutenkin risteily oli kiva kokemus ja oli hyvä että otettiin se :-)
Pikkuisen saaren kiersi aika nopeasti ympäri, mutta ainakin aikaa jäi rentoutumiseen. Oli kivaa vain istua rannalle, mutustaa eväitä ja ihastella rosoisenkauniita maisemia ja kristallinkirkasta, turkoosilaikkuista merta. Villipingviinejä ei tähän aikaan vuodesta nähnyt, mutta ainakin lokkeja tuntui riittävän :-D
Ja ainakin tuli noita pikkupinguja nähtyä sitten ruokintanäytöksessä! Sulosia otuksia, tuitui. 

Nyt olen palannut rentoiluviikonlopulta takaisin arkeen, mutta tieto vapaasta perjantaista helpottaa kummasti! Joku roadtrip viikonlopuksi houkuttelisi, mutta katotaan nyt sitten :-D

6 kommenttia:

 1. oiii tosi hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 2. elät kyl täyttä unelmaa!!! :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuviaaa!! ja kuin söpöjä voi olla tollaset pingviinit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja sanos muuta, ne on niin sulosia!! :-)

   Poista