torstai 13. maaliskuuta 2014

Pikkujuttuja

1. Olen toivottoman hidas lukemaan englanniksi, mutta ajattelin au pair -ajan olevan oivallinen tilaisuus skarpata asiassa! Komerostani löysin vähän kirjoja ja nappasin kiinnostavimman, The Storytellerin, luettavakseni. Ja jo nyt huomaan selkeää kehitystä lukemisessani, jee! Mulla on muuten pyörinyt postausluonnoksissa jo pari kuukautta kirjapostaus, ja voisin ehkä viimeinkin kirjoittaa sen julkaisukuntoon...

2. Sen jälkeen kun meinasin lumisokeutua hiekkadyyneillä, päätin viimein hankkia aurinkolasit. Täällä jos missä ne ovat enemmänkin välttämättömyys kuin asuste! Cotton Onista löysin peruskakkulat, joissa en näytä ihan idiootilta, enkä tiedä enää miten pärjäsin ilman.

3. Sain uuden lompakon host-äidiltäni kiitokseksi viime viikolla - en tiedä, oliko syynä enemmän edellisen resuinen kunto vai se, että kerroin ostaneeni sen kierrätyskeskuksesta 50 sentillä... (Jostain syystä ainakin mun perheessä kirppisvaatteisiin suhtaudutaan aika varauksellisesti?) No, itseni tuntien en olisi koskaan tullut ostaneeksi uutta, ja tykkään kyllä uudesta tosi paljon! 

4. Eilisaamun Hillarys-chillailua lukuunottamatta en ole tällä viikolla kerennyt talon ulkopuolelle, joten odotan aika innolla viikonloppua... Luvassa olisi ainakin päiväretki Penguin Islandille, jee! :-) Vielä ei vissiin voi toivottaa viikonloppuja, mutta hyvää torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti