perjantai 25. huhtikuuta 2014

Juopottelupäivä

Pääsiäislauantaina mentiin Ellan kanssa Winery tourille! Ensin me ajettiin Bunburyyn, josta me oltiin varattu majoitus seuraavalle illalle, ja sieltä reissubussi noukki meidät kyytiinsä.
Oltiin ensimmäiset bussissa! Kiertoajelun vetäjä/bussikuski osoittautui superkivaksi, ja piti huolen mm. siitä, että esitteli osanottajat toisilleen sitä mukaa, kun porukkaa nousi kyytiin. 
Tour oli aika lailla "sitä itseään" eli viinitiloilla käymistä ja viinien maistelua. En ole tosiaan mikään kokenut juomari, ja kun olin syönyt vain aamupalan, alkoi jo kahden viinitilan maistiaisten jälkeen huipata :-DD
Onneksi saatiin sitten lounasta ja sen jälkeen jaksoi taas juoda, haha! Lounaalla saatiin maistella myös mm. kengurua, krokotiiliä ja toukkia. (Mä maistoin, oli vähän kuin limaista katkarapua ois syönyt...)
Paras pysähdyspaikka oli tietty suklaatehdas!
Viinien jälkeen me käytiin vielä maistelemassa shotteja.
Näin suomalaisena oli kivaa, että päivän aikana kaikki juttelivat toisilleen eivätkä vain pysyneet omissa porukoissaan! Me lähdettiin vielä viettämään iltaa samalla tourilla olleiden nuorten tyyppien kanssa. :-D Kaiken kaikkiaan aika onnistunut päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti