sunnuntai 4. toukokuuta 2014

COLOR ME RAD!

Eilen oltiin Color Me Rad -tapahtumassa! Viiden kilometrin juoksumatkan aikana saatiin päällemme väriannoksia, ja lopputuloksen voi nähdä kuvista. Samankaltaista tapahtumaa järkkäillään muuten tänä vuonna myös Suomessa, ja ajateltiin mennä Iidan kanssa syksyllä uusiksi!

Ehkäpä tuo päälle isketty värikerros korvaa vähän sitä, että tämän vuoden vappuhulinat jäivät kokematta. (Ei siinä muuten, mutta kerrankin kun olisi voinut vetää valkolakin päähänsä!!) No, vappua tai ei, toukokuu tuli tännekin ja tämän kuun lopussa meikäläinen on jo kotimaan kamaralla. HURJAA. Pitää varmaan alkaa pikkuhiljaa orientoitua vanhaan elämään paluuseen!

7 kommenttia:

 1. ei vitsit kuin kivalta nuo fisulla otetut kuvat näyttää! pakko hommata tommonen obu heti ku rahatilanne näyttää paremmalta, ootko mistä hankkinu omas ja paljollako? :) ja ihan huippu tommonen tapahtuma, jos sitä itekki menis tuohon suomessa järjestettävään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista! Ostin mun fisun jostain nettikaupasta, ehkä verkkokauppa.comista tai vastaavasta (?) kolme vuotta sitten! Maksoin omastani 275 euroa posteineen ja kaupan päälle tuli kovassa käytössä ollut jalusta, mutta tota linssiä taitaa löytää nykyisin aika helposti halvemmalla ja käytettynä :) Ja juu kannattaa mennä, ihan hauska kokemus jos kavereiden kanssa lähtee!

   Poista
 2. Paljon makso lippu tonne tapahtumaan? Ajattelin nimittäin mennä tänä vuonna suomes sinne ni olis kiva tietää onko kalliskii lippu :-D ps mitä muuta siel oli ku juoksua ja värjeä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli 65$ eli muuntimen mukaan n. 43 euroa!Suomessa hinta taitaa olla joku 40 euroa riippuen siitä, milloin ilmoittautuu, mutta hintaan ei taida kuulua noi aurinkolasit toisin kuin täällä :D Ja täällä ei ollut kuin toi värijuoksu, mutajuoksua olis kyllä kanssa hauska kokeilla!

   Poista
 3. Hi Julia, very nice pictures of Color Me Rad.
  I would like to bring this event to Mikkeli, do you know who should I contact to? Kiitos Paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Linh! :) There is almost same kind of event in Finland this year: http://www.variestejuoksu.com/
   The nearest city having the event around here seems to be Lahti which is located between Mikkeli and Helsinki. Maybe you can email to info@funrun.fi and ask if they could arrange the event in Mikkeli next year! (I actually live very close to Mikkeli so it would be nice for me as well, haha!)

   Poista
  2. Thanks very much Julia. I will email to funrun but it's possible they won't reply my email, same as Color Me Rad info. Therefore, because you have joined the Helsinki Color Me Rad, Can I ask who did you contact with in Color Me Rad to registered the run? Many thanks :)

   Poista