maanantai 29. syyskuuta 2014

Kultainen tunti ja kuumejuttuja

Kamala miten aika rientää! Nämäkin kuvat on otettu "ihan vähän aikaa sitten" heinäkuussa, jolloin  ulkona oli kuuma jo shortseissa, horsmat kukkivat ja auringonvalo siivilöityi kultaisena niiden läpi.

Edellisestä postauksestakin on jo kaksi viikkoa, ja sinä aikana on taas tullut tehtyä vaikka ja mitä. Toissa viikolla kävin Mäntyharjussam, enkä taida ihan heti mennä uudestaan! (Kivahan siellä olisi olla, mutta kun muiden nurkissa pyöriminen ei tunnu kivalta...) Sieltä sain tuliaisina mukavan kuumeen, joka pakotti lepuuttelemaan koko viime alkuviikon. Oli aika rankkaa meikäläiselle, kun en ole ala-asteen jälkeen kipeillyt päivää tai kahta pidempiä aikoja! Kun viimein pääsin ulos syysaurinkoon, teki mieli vaan hyppiä ja kiipeillä puissa... Loppuviikosta onneksi tervehdyin sen verran, että säntäsin shoppailemaan ja kävin moikkaamassa viimein myös pikkusiskoja!

Nyt koitan parhaani mukaan keskittyä koulujuttuihin eli sukupuolen merkitykseen esimiestoiminnassa ja sen vaan sanon, että sohvalla löhöily hotsittaisi aika paljon enemmän... Noh, ehkä sen ajatuksen voimalla rutistan itsestäni pari kappaletta tekstiä - illanjatkoja kaikille!

2 kommenttia:

  1. mitä opiskelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työväen akatemiassa käyn pääasiassa avoimen yliopiston kursseja kauppatieteistä :-)

      Poista