sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Satunnaisia syksystä

1. Kuumeviikon jälkeen oli pakko päästä johonkin ja suuntasin shoppailemaan. Nykyisin kaipaan yhä enemmän siistejä perusvaatteita, ja vaatekaappia kansoittavat 16-vuotiaana ostetut vaatteet tuntuvat kauhean... no, lapsellisilta ja laaduttomilta. Nytkin päädyin shoppailemaan vain Lindexillä ja mukaan tarttui mm. toi valkoinen kauluspaita ja neuletakki!

2. Käytiin siskojen ja äidin kanssa kierrätyskeskuksessa ja hankin pari kai nää on ihan ok -pokkaria heräteostoksina. No ei ainakaan tullut kalliiksi!

3. Syksy on ihan kiva. Niin kliseistä olisi puhua maahan liiskautuvista oranssinkellervistä vaahteranlehdistä ja syksystä muutosten metaforana. Ehkä vaan sanon taas, että mun elämä on niin kovasti muuttunut puolessatoista kuukaudessa. En pysy oikein itsekään perässä siitä, mitä arki mulle nykyisin tarkoittaa. Ennen se oli vain töitä, yksin vietettyjä vapaapäiviä ja satunnaisia kavereiden näkemisiä, mutta nyt teen päivässä enemmän asioita kuin ennen koko viikon aikana.

4. En oikein tiedä, mihin kaikki vuorokausien tunnit menevät, sillä tuntuu että päivät kuluvat enkä saa oikein mitään aikaiseksi, mutta ainakin olen lukenut enemmän kuin ennen. Nyt työn alla on David Mitchellin Pilvikartasto ja voi miten tykkään siitä, vaikken osaa oikein sanoa tarkkaa syytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti