keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Haaveilua

Heippa! Edellisistä kuulumisista on taas kulunut jo kuukausi, joten on kai aikakin tulla taas moikkaamaan. Vuosi 2015 on alkanut hyvin ja vaikka en mitään teennäistä hyvän olon lupausta tehnytkään, olen nyt koko alkuvuoden jaksanut käydä kolmesti viikossa salilla, jee! (Suklaan syöminen ei ole koskaan tuntunut oikeutetummalta.)

Olen myös alkanut jo kuumotella kesätöitä ja pääsykokeita. Aika monta hakemusta on jo laitettu menemään ja toivon toden teolla, että saan töitä pääkaupunkiseudulta. Asuntolaelämään kyllästyessä on kiva haaveilla jo omasta kämpästä, jossa ei tarvitse jakaa keittiötä ja jääkaappeja kahdenkymmenen muun ihmisen kanssa ja jossa ainoa tiskialtaaseen kertyvä vuori on itse aiheutettu.
Itse en ole vielä aloittanut pääsykokeisiin lukua vaan keskittynyt parhaillaan pyöriviin avoimen yliopiston kursseihin. Tänä keväänä aion siis hakea Turun kauppikseen ja todellakin myös päästä sisään. Olisi vaan niin kiva kelata jo syksyyn ja huomata, että kaikki on loppujen lopuksi kääntynyt parhain päin.

Vein viikonloppuna poikaystävän neitsytmatkalle Mäntyharjuun, ja palattiin kumpikin kipeinä takaisin. Onneksi mukaan tarttui taudin lisäksi muutakin, sillä ostin kirpparilta parit sikakivat housut ja hain varastosta vaatteita, joita en ole nähnyt sitten Graniin muuton! Voi sitä jälleennäkemisen riemua. Oma vaatekaappi tuntuu yhtäkkiä laajentuneen ihan mielettömästi. 

2 kommenttia:

 1. ihana blogi sulla! Mitä mäntyharjulla teitte? Lisää kuvia vaatekaapista, kiitos:)
  -Jasu34

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan kävin esittelemässä paikkoja ja moikkaamassa tuttuja, kun oon siellä viime vuodet asunut! Ja asuja täytyy alkaa kuvaamaan aktiivisemmin, mulla on vaikka mitä kivaa mitä en ole tullut täällä esitelleeksi!

   Kiitos kivasta kommentista! :-)

   Poista