lauantai 21. helmikuuta 2015

Nostalgiaa: 2010-2012

En voi näköjään kiinnittää ulkoista kovalevyä koneeseen alkamatta selailemaan vanhoja kuvia. Tässä olisi muutama foto vuosilta 2010-2012.
Kaiholla muistelen sitä, kun olkapäät mahtuivat vielä tuohon lempparipuhvipaitaan, ja ekan kuvan hiukset houkuttelevat edelleen... Näin sivumennen sanoen on muuten kohtalon ivaa, että meikäläisen kasvoilla murrosikä alkoi vasta täysi-ikäisyyden jälkeen. Kiva hei nyt parikymppisenä kärsiä punakirjavasta näppylänaamasta.

On kuitenkin asioita, joita en tosiaan kaipaa. Hermoilin ihan turhista asioista ja kärsin hiuskriiseistä järjettömän usein (sori kamut, kun jouduitte kuuntelemaan). Myös näissäkin kuvissa esiintyvät vinot, toispuoleiset hymyt jätän kernaasti menneisyyteen! Oikeastaan vasta blogin myötä opin hymyilemään kunnolla kuvissa, kun kyllästyin siihen "miksi sun pitää aina pelleillä kuvissa..."-kommenttivyöryyn :-D Oi mitä muistoja!!

Muistaako kukaan T-banan -aikoja?

9 kommenttia:

 1. Mä muistan jokaisen noista kuvista! Seurailin sillon teijän t-banan-blogia kauan ja se olikin yks lemppariblogeista siihen aikaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sikakiva kuulla että ollaan oltu ihan lemppareissakin! Ei sitä koskaan silloin tullut ajatelleeksi :-D

   Poista
 2. muistan t-banan nii hyvin! ootko vielä iidan kaveri, vai kuinka paljon sun kaveriporukka on muuttunu sen vanhan blogin jälkeen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että jotkut muistaa vielä! Aika lailla samat kaverit mulla on, vaikka lukion jälkeen ei enää nähdäkään kovin usein. Tietty uudesta koulusta oon saanut nyt uusiakin kamuja! Iidan kanssa ollaan edelleen tekemisissä ja nähdään usein, kun asutaan onneksi lähellä toisiamme! :-)

   Poista
 3. seurusteletko nykyään pojan kanssa, joka usein esiintyi t-banan -blogissa? olitte söpöjä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En seurustele enkä koskaan seurustellutkaan :D Hassua että vielä muistat! Poikaystävä on ihan uusi tuttavuus täältä nykyisestä koulusta :-)

   Poista
 4. Ihana Julia! <3 Muistan t-bananin hyvinkin!! Tulee ihan mieleen omat teiniajat ja se kun tutustuin suhunkin :) on kivaa nähdä, että sulla menee elämässä hyvin!
  -Josefiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nostalgia on kyllä suuri! :D Hassua ajatella että niistäkin ajoista on jo niin kauan! Kiitti paljon Josefiina! :---)

   Poista