maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kiinan muurilla

Huhhuh, nyt on Kiinan reissu kokonaan ohi, ja voin keskittyä purkamaan tätä valtavaa kuvasaldoa! Meidän Kiinan-matkaan kuului erilaisten organisaatiovierailujen lisäksi paljon perusturismia, kuten tietty must-see -kohteet Kiinan muuri ja terrakottasotilaat. Kiinan muurilla me käytiinkin jo heti ekalla etapillamme Pekingissä!
Koko Peking oli (yllätys yllätys) melko saasteinen paikka, mutta muurilla pystyi onneksi hengittämään normaalisti! Myös aurinko pääsi paistamaan siniseltä taivaalta eikä saastesumuverhon läpi, minkä ansiosta moni meistä vaihtoehtoisesti joko paloi tai ruskettui. Itse taisin kuulua edellämainittuun kategoriaan, kiitos vitivalkoisen talvi-ihon.
Muurille olisi päässyt jostain myös tuollaisella hiihtohissillä, mutta me mentiin sen sijaan ekat pari sataa metriä jollain kuumottavasti natisevalla possujunalla :-D Pari kilometriä muuria ylös alas käveleminen oli kyllä aikamoinen urheilusuoritus, mutta ainakin maisemat ja sää olivat kohdallaan!
Ja joo, olihan se nyt siistiä käydä THE muurilla! Ainakin sain yhden rivin vedettyä yli maailman kuuluisien nähtävyyksien listasta.

2 kommenttia:

  1. Wau! Tuonne kun tulisi joskus lähdettyä... On vaan niin pitkän matkan päässä. Upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei oo ihan niin lähellä kuin vaikka joku Eiffelin torni :-D Ehkä säkin vielä joku päivä tuolla käyt! Kiitos!!

      Poista