lauantai 11. huhtikuuta 2015

Chongqingin eläintarha ja moraalitaistelua

Chongqingissä me käytiin paikallisessa eläintarhassa, joka osoittautuikin tosi kivaksi. Isoin vetonaula ja syy vierailuun oli tietty pandat! Niiden leppoisaa bambunjauhantaa katsellessa oli kyllä helppo ymmärtää, miksi niistä tykätään niin paljon. 
Tämä virtahepo... No words :-DD
Tää kuva on otettu oikeastaan Guangzhoun puolella, mutta sopii niin hyvin tähän värimaailmaan että menköön tässä :D
 Eläintarhassa oli myös oma dinosauruspuisto! Dinot oikeasti liikkui ja ääntelehti, ja vaikka en olekaan viisivuotias dinohullu, niin kyllä - olin aika innoissani.

Chongqingin eläintarha oli kyllä yllättävän iso ja viihtyisä, ainakin kävijälle. Enimmäkseen eläimilläkin vaikutti olevan ihan hyvät oltavat, mutta esimerkiksi koiraeläimillä näytti olevan aika kurjaa karuissa pikku selleissä, joissa ainoa virike näytti olevan ympyrää pyöriminen. :-(

Eläintarhassa käyminen kehittyvissä maissa on kyllä aina pienen moraalisen taistelun paikka (mistä viime aikoina onkin puhuttu mediassa) eikä me Kaakkois-Aasiassa viime reissulla käytykään kertaakaan eläintarhassa tai norsuratsastuksessa tai vastaavassa. Tämä oli onneksi enimmäkseen ihan hyvänoloinen paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti