maanantai 27. huhtikuuta 2015

Melkein kuin toisesta elämästä

1. Mun lemppari "vähän terveellisemmistä" arkiruoista: possua, kasviksia ja uunissa paahdettua BATAATTIA. Ausseissa syttynyt rakkaus ei sammu vieläkään - voi kun Suomesta sais myös niitä pieniä kurpitsoja...
2. Tilasin itselleni uudet farkkuhaalarit, kun en sellasia kaupasta sattunut löytämään. Ne ei ole ihan niin täydelliset kun edelliset, mutta kyllä noista kesäunivormu silti saadaan!
3. Ostin pari kirjaa ja toisen oon kerennyt lukeakin! Seuraavan kerran taidankin lukea romaaneja sitten kesäkuussa...
4. Onneksi enää ei ole niin talvista kuin tässä kuvassa.

Tässä on vaihteeksi vähän arkisempia kuvia meikäläisen elämästä! Tällä hetkellä vietän arkiteeman mukaisesti kunnon downshift-päivää: tänään olen vain opiskellut, viivytellyt kirjastoonlähtöä ottamalla selfieitä ja käytän loppuiltani kuunnellen Spotifysta kaikkia niitä soittolistoja, joiden nimessä on indie tai cozy tai chillout tai jokin niiden yhdistelmä samalla, kun ompelen noiden uusien farkkuhaalarien käänteitä kiinni. Tulee ihan mieleen ne ajat, kun asuin yksin Mäntyharjussa ja käytin vapaapäivät lattialla maaten ja piirtäen, ja naurattaa vähän koska se tuntuu kuuluvan johonkin ihan toiseen elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti