keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Victoria's Peak - elämäni hienoimmat maisemat

Mun Kiina-kuvat alkaa pikku hiljaa olla tyhjennetty tänne blogin puolelle, ja näissä vikoissa postauksissa on kyllä yksiä mun lempparikuvia!
Me käytiin Hong Kongissa Victoria's peakissa, joka on saaren korkein kohta. Sinne vei vaijeriratikka, jonka superpitkässä jonossa seisoskellessa pohti melko kriittisesti koko homman mielekkyyttä. Oon muuten aika hyvä nukahtelemaan kaikissa kulkuvälineissä, sillä tuollakin torkahdin, vaikka ikkunoista avautuikin mielettömät näkymät yhä alemmaksi jäävään miljoonakaupunkiin... 
Onneksi kärsivällisyys palkittiin, sillä perillä odotti huikein kaupunkimaisema mitä olen koskaan nähnyt! Ja tultiin muuten taas ihan huippuaikaan, sillä ehdittiin hyvin napata laskeva aurinko mukaan kuviin. 
Meidän majoitus oli mantereen puolella Kowloonilla, ja tuolla itse saarella tuli käytyä harmi kyllä vain tuon yhden kerran. Ylipäätään koko Hong Kongissa riittäisi niin paljon tekemistä, että kolmessa päivässä ei ehtinyt kuin raapaista pintaa. Tonne tuun kyllä varmasti uudestaan, jos en ennemmin niin myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti