torstai 9. huhtikuuta 2015

We don't mind if you take a photograph

Varoituksen sana: kun koittaa ostaa Aasiasta länkkäriruokaa, kokee oikeasti pelkkiä pettymyksiä :-D Enää en edes yritä kokeilla mitään leivonnaisia, ne on vaan poikkeuksetta etovalla tavalla imeliä ja täynnä jotain hedelmämössöä... Nämäkin leivät ja keksit maistui ihan omituisilta!
Tässä on pari sekalaista kuvaa Chongqingistä ja taitaa olla Xi'anistakin. Kun kahdessa viikossa kiertää viisi eri kaupunkia läpi, alkavat muistot paikoista aika nopsaan sekoittua keskenään, eikä yhtäkkiä enää muistakaan, missä hotellissa oli mummolakuosit ja missä kaupungissa muslimikortteli, jossa käytiin syömässä omituista leipämykykeittoa.

Mulla oli reissussa mukana tuo neljä vuotta sitten ostamani filmikamera, jossa on ollut sama filmi sisällä jo kolme vuotta... Sain rullan viimein täyteen ja nyt pelkään kauheasti, että huolella otetut kuvat ovatkin menneet pilalle jotenkin. No, sen näkee sitten kun vien sen kehitettäväksi!

Nyt pitäisi oikeastaan lähteä kirjastolle lukemaan taloustiedettä. Tai oikeastaan pitäisi mennä saksantunnille, mutta tässä vaiheessa vuotta en jaksa enää kiinnostua opintopisteiden keräämisestä vaan vain siitä, että pääsen ensi syksynä oikean koulun penkille. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti