keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Parasta just nyt

 - Tajusin tänään, että kauppikseen yo-lähtöpisteitä saa VIIDESTÄ aineesta eikä neljästä. En tajua miten se on mennyt multa ohi, mutta itsevarmuus kasvoi muutaman lisäpisteen myötä ihan huimasti!
 - En riemultani saanut sitten nukuttua yhtään enempää, ja oonkin tänään lukenut jo kolme tuntia, jee! Ja mitä enemmän kertaan, sitä enemmän tuntuu siltä, että osaan asiat jo. Toivottavasti siltä tuntuu vielä kokeessakin...
 - Kokeeseen on enää viikko ja AAAH kohta se on ohi!!!
 - Huomenna on tän vuoden päättärit ja lauantaina muutetaankin pois! Vuosi on kulunut toisaalta nopeasti, toisaalta hitaasti, niin kuin aika yleensäkin, mutta ootan jo innolla kesää ja omaa kämppää. 
 - Mulla on taas tosi paljon toiveita ja odotuksia kesälle. Haluaisin käydä Nuuksiossa, piknikillä, risteilyllä ja kirppiksillä, tehdä pizzaa pitkästä aikaa itse, syödä jäätelöä, uida paljon ja uida vähän enemmän. En oo viettänyt kesää kaupungissa sitten lapsuuden, ja tuntuu vähän hassulta kun ei olekaan lampea, jossa voi uida yksin tai korkeintaan muutaman mummon kanssa, eikä omaa risaista laituria jolla voi lukea kirjaa yksin samalla, kun heiluttelee jalkoja viileässä järvivedessä. Toisaalta mulla on nyt kaikkea muuta ja ehkä mä pärjään.

2 kommenttia:

  1. minne aijot muuttaa ja kenen kanssa? :-) ihanan kesäisiä nää kuvat! ja onnea pääsykokeisiin :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :-) Poikaystävän kanssa muutettiin Helsingin keskustaan!

    VastaaPoista