maanantai 4. toukokuuta 2015

Viime viikolta ja vähän muiltakin

Viime viikolla kerkesin mm. pyörtymään, juhlimaan vappua ja käymään ekaa kertaa puoleen vuoteen juoksemassa!
 Meikäläinen vaalivalvojaisissa! Mulla oli korkkarit jalassa ekaa kertaa sitten yo-juhlien, ja kävely oli sen mukaista haha... // Valkovuokkoja on kaikkialla ja ne oli pakko ikuistaa, nyt kun mulla on uusi puhelin joka siihen kykenee!
Pari viikkoa sitten tuli tosiaan hankittua iPhone 5S, jolla about kaikki näistä kuvista on räpsitty! // Oon alkanut käyttää tota pitsipaitaa taas ja se on kiva // Kävin ekaa kertaa puoleen vuoteen lenkillä, jolla pystyin juoksemaan ilman, että keuhkot tulevat ulos. Mulla on siis puhjennut rasitusastma ja sain viimein lääkkeet siihen! // Pakkasesta löytyy edelleen mustikoita viime kesältä, joita heittelen puuron tai rahkan päälle!
Tässä yksi aamu leikkasin leipää ja vähän kättäkin ja lopputuloksena pyörryin keittiön lattialle :-D // Vappuna grillailtiin! // Tehtiin joku ilta mustikka-valkosuklaa- ja appelsiinisuklaakeksejä. Tuli ihan sikahyviä, mutta ei kai keksit edes voi epäonnistua? (Niin ja katottiin Matrix!)
 Viime kuukauden ajan oon viettänyt ison osan päivistä kirjastossa yläoikealla näkyvien aktiviteettien parissa // Jonkun vähemmän ahkeran lukupäivän päätteeksi tilattiin pizzaa. Maalla asuneena osaan todellakin arvostaa kotiinkuljetusta, how cool is that!! // Yhtenä päivänä leivottiin sämpylöitä. Luku-urakan vastapainoksi tekee mieli tehdä jotain käsillä, joten ruoanlaitto on tuntunut nyt ekstrakivalta!

Uuden puhelimen myötä arkea tulee kuvattua paljon enemmän, ja ajattelinkin kysyä, mitä mieltä ootte tällaisista arkipostauksista? :-)

PS: Mut löytää instagramista nimimerkillä @juliapff!

2 kommenttia:

  1. Ainakin täälläsuunnassa tykätään näistä arkipostauksista! :-) Monesti puhelimella tulee napsittua kuvia niistä ihanista arjen pikkujutuista mitä ei kameraan jaksa ikuistaa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla! Tuun varmaan jatkossakin näitä tekemään :-)

      Poista