tiistai 2. kesäkuuta 2015

LAST WEEK

Tässä parit fiiliskuvat viime viikolta ja lähinnä meidän päättäripäivältä! Muuten ei ollakaan muuta tehty kuin pakkailtu, muutettu ja purettu kamoja. Onneksi lattia alkaa jo pikku hiljaa näkyä tavaravuorien alta...
 Saatiin maailman söpöimmät pikku alkoholipullot :-D
 Kävin yksi päivä piiitkästä aikaa kirpparilla ja löysin shortsit, joista haaveilin jo kolme vuotta sitten! Silloin en viitsinyt ostaa noita, koska omistan jo melkein samanlaiset, mutta nyt hinta oli niin pieni ettei mua estänyt enää mikään! RAKASTAN paperipussivyötäröisiä rusettinauhashortseja. (Nää on jo kolmannet.)
Huomenna koittaa viimein munkin pääsykoepäivä ja valehtelisin jos väittäisin, etten jännitä! Fiilis on suht varma mutta ei siitä koskaan tiedä... En ole lisäksi muuton ja muun hässäkän keskellä kerennyt lukemaan juuri ollenkaan, mutta kyllä ne asiat siellä päässä kai on.
Vaikka uutta kämppää odottelikin ihan innolla asuntolaelämän aikaan, niin kyllä tässä iskee silti pieni haikeus kun muistelee kaikkia kanssaeläjiä. Jatkuva sosialisointi turhautti aika monta kertaa vuoden aikana, mutta toisaalta keittiöstä löytyi aina joku, jos kaipasi seuraa. Tallella on kuitenkin paljon hyviä muistoja ja toivottavasti tullaan monen kanssa vielä näkemäänkin!

2 kommenttia: