lauantai 24. lokakuuta 2015

Haalarihommia ja haavehankintoja

Haaveilin salaman hankkimisesta vuosikaudet, mutta vujukuvauksen myötä sain vihdoin syyn hankkia sellaisen! (Ja HUHHUH miten paljon siitä olikaan apua kuvauksissa! Ja miten hienot vujut oli!! Luulisin että 800 otetusta kuvasta jokunen eksyy tänne blogiinkin...) Piti tietty käydä testailemassa salamaa vähän etukäteen, joten heitin haalarit päälle ja lähdettiin Halistenkoskelle.
Tää revontulikuva on otettu pari viikkoa aikaisemmin, mutta samassa paikkaa! Noi oli mun ekat revontulet, ja oli kyllä hienot, vaikken kunnon kuvaa saanutkaan. 
Lähiaikoina oon myös toteuttanut toisen pitkäaikaisen haavehankintani - Kånkenin! Neljän vuoden jälkeen luovuin toivosta löytää joku muu vetoketjullinen ja söpö reppu, ja kävin kolmen hypistelykerran jälkeen lunastamassa tän ketturepun itselleni. Sen jälkeen en ole muuta laukkua käyttänytkään, joten tää on ollut ihan huippuostos!
Eilen oli tosiaan vuosijuhlat ja tänään sillis, ja oon nyt aika poikki. Sillis oli kyllä huikee - siihen sisältyi mm. tivolilaite, pomppulinna, palju, hattarakone, jäätelöä ja valtavasti ruokaa. Kyllä mä voin olla ylpeä TuKY:stä. Nyt loppuviikonlopun pyhitän voimainkeruuseen ensi viikolla odottelevia kouluhommia varten. Palaillaan!

1 kommentti:

  1. oi, tuttuja maisemia! täällä halisten kosken vieressä, kun siis asustelen :-D

    VastaaPoista