torstai 7. tammikuuta 2016

Joulukuun lempparit

Kuukauden lempparikoosteita olen harkinnut jo varmaan pari vuotta, joten nyt päätin viimein karistaa "en mä kuitenkaan muista tehdä niitä yhyy" -epäilykseni ja pistin töpinäksi! En lupaa jokakuukautista toteutusta ja kategoriatkin tulevat varmaan vaihtelemaan, mutta yritän parhaani! Tässä siis meikäläisen viime kuun tärpit.

TV-SARJA
En ole koskaan ollut kovin intensiivinen tv-sarjojen katselija, mutta Homelandin katsoin kuukaudessa läpi, jotta ehtisin mukaan viidennen kauden alkuun. Ilman deadlineakin sarja olisi tullut varmasti katsottua nopsaan, sillä juoni pitää melko tiukasti otteessaan. Vaikka en olekaan perehtynyt aiemmin CIA:han, terroristijahtiin tai esimerkiksi lennokki-iskuihin, sarja nappasi mukaansa ja sai ehkä ensimmäistä kertaa oikeasti kiinnostumaan Lähi-idän tilanteesta. Hyvän ja pahan roolit ovat melko selkeät, mutta molemmille osapuolille annetaan ääni eikä mikään ole mustavalkoista. Kuutoskautta odotellessa!

TEKEMINEN
Koko syksyn on tullut neulottua ahkerasti sormikkaita, lapasia ja villasukkia. Teen varmaan taas pian jonkun koostepostauksen neulomuksistani! Näillä pakkasasteilla olen myös alkanut harkita pipojen neulomista, sillä pelkäsin tosissani aivojen jäätymistä pyöräillessäni yliopistolta kotiin.

URHEILU
Joulukuussa yliopistoliikunta jäi tauolle ja meikä joululomille, joten paikkasin jumppien puutetta kotitreenillä. Onneksi joulunviettopaikasta löytyi kellarisali, josta löytyi penkki, tanko painoineen ja käsipainot! Niillä sai hyvin vedettyä koko kropan treenin, ja nyt polttelisi melkoisesti ostaa itselleenkin kunnon pelit ja vehkeet XXL Sportsin alesta...

VAATE
En hankkinut aikanani isos- tai abihupparia ja sivuutin sähköpostin kauppishuppareistakin olankohautuksella. Vakuutuin kuitenkin ko. vaatekappaleen pehmoisuudesta ja lämpöisyydestä tuijotellessani sitä tarpeeksi pitkään kaikkien muiden päällä, joten viimein kävin lunastamassa itselleni oman yksilön. Joulukuussa koulun huppari onkin ollut ihan luottovaate niin tenttisalissa, kotona hengaillessa kuin kaupungillakin!

// Tällaiset oli mun blogihistorian ekat lempparit! Mulla on nyt joululoman loputtua ollut tosi hyvä draivi blogin suhteen, joten saatan postailla vähän tiuhempaan tahtiin kuin viime kuukausina. Palaillaan! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti