perjantai 22. tammikuuta 2016

Käsityökatsaus

Miten olisi perjantain kunniaksi pieni käsityökatselmus? Edellisestä selonteosta on vierähtänyt jo pidempi tovi, joten tällä kertaa onkin paljon esiteltävää. Tällaisia juttuja olen neulonut syksyn mittaan:
Keltaiselle huiville oli tietty saatava mätsäävät hanskat! Kokeilin ekaa kertaa lettipalmikkoa, ja hyvinhän se sujui. Vasemman hanskan nimettömästä tuli pari silmukkaa liian iso, mutta oikea istuukin sitten jo kuin... noh, hansikas.

Ruskean huivin ja hanskojen kaveriksi tein hiuspannan etutwistillä. Yli kymmenen asteen pakkasilla turvaudun edelleen pipoon, mutta muuten neulepanta on loistava kaveri tyypille, joka pitää hiuksia aina kiinni!
Nämä kaverille tehdyt lapaset olen esitellyt jo ainakin Instan puolella. Pitsikuvio tarjosi kivaa haastetta!
Poikaystävälle tein jouluksi toiveiden mukaiset lapaset. Taustasta varmaan voi päätellä, mitä hain takaa. :-D Nää on onneksi tulleet jo kovaan käyttöön!
Parit perusvillasukatkin tuli neulottua alkusyksystä lankalaatikossa pyörineistä kuviokeristä. Jostain syystä tokasta sukasta tuli kummassakin parissa pienempi...

Semmosia juttuja on siis tullut neulottua! Nyt olen pitänyt taas melkein kuukauden taukoa miettien, mitä seuraavaksi neuloisin. Ehkä siirryn villasukista ja lapasista pipojen pariin?

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, miten kivoja! Kun vaan itekkin osais neuloa yhtä hienoja :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä noissa loppujen lopuksi mitään supervoimia vaadita, mäkin oon aika alottelija vielä :-D

      Poista