sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Mitä tapahtui vuonna 2015?

Milloinkohan olen viimeksi tehnyt oikein perusteellisen vuosikatsauksen? Vai olenko koskaan? No, nyt otan vahingon takaisin ja teenkin ihan kunnon koosteen koko viime vuodesta! Jee!
Vuosi vaihtui Akatemian huvimajassa skumppapullon poksahduksen siivittämänä. Tammikuussa puhuttiin ekoja kertoja kesästä ja sen jälkeisestä ajasta ja siitä mitä jos ei päästäkään samaan kaupunkiin. Stressasin pääsykokeita ja kesätöitä.

Helmikuussa juhlittiin poikaystävän synttäreitä. Luin paljon kirjoja ja kävin työhaastatteluissa. Vietettiin kiinalaista uuttavuotta ja samalla fiilisteltiin tulevaa Kiinan-matkaa!

Maaliskuun alkupuolesta en muista juuri mitään, ja loppupuoli kuluikin kokonaan Kiinassa. Haluun takas ja onneksi tänä vuonna taidan päästäkin :-)

Huhtikuussa Akatemialla puhuttiin tavallistakin enemmän politiikkaa. Juonsin vaalipaneelin ja kävin vaalivalvojaisissakin. Aloitin pääsykokeisiin luvun vielä jet lagin vaivatessa.

Toukokuussa olin kuin innostunut terrieri fiilistellessäni kevättä ja Grania. Arki koostui pääsykoekirjojen pänttäyksestä, mutta siihen sai onneksi keskittyä täysillä. Juhlittiin Akatemian päättäreitä ja sain stipendin. 

Kesä alkoi Iso-Roballa. Kävin Koffin puistossa kertaamassa taloustieteen tehtäviä, ja seuraavana päivänä vastasin samoihin kysymyksiin Turun kauppakorkeakoulun luentosalissa 07. Illalla laskin pääsykoepisteeni ja tiesin pääseväni sisään. Meillä oli tuparit. Aloitin kesätyöt ja uneksin pahvilaatikoista koko loppukuun. Jälkikäteen kesäkuu taisi olla vuoden stressaavinta aikaa.

Heinäkuussa käytiin maalla, muuten taisin olla lähinnä varastossa. Kirppistelin ahkerasti sekä Hietsussa että Facebookissa ja uin paljon Stadikalla. Uiminen on parasta ikinä!

Elokuussa tehtiin viikonloppureissu Tallinnaan. Lopetin kesätyöt, vietettiin läksiäisiä ja pakattiin laukut Turkuun. Ekan kouluviikon ahdistuin ja nukuin päiväunia, kun olisi pitänyt olla tutustumisillassa.

Syyskuussa muutettiin oikeasti Turkuun. Monena aamuna stressasi niin, että jäin kotiin luennon sijaan, ja pohdin usein, saanko ikinä kavereita. Onneksi sain. Ja meillä oli eka vuosipäivä!

Lokakuusta muistuu mieleen lähinnä vujuviikko lakituksineen, vujuineen ja silliksineen. Silloin taisi myös startata speksin improtreenit, joissa sain paljon uusia tuttuja ja itseluottamusta!

Täytin marraskuussa 21, ja koko kuukausi taisi olla melko alkoholipitoinen. Oli Peiskä ja bileitä, joista en nyt osaa nimetä yhtäkään. Jos johonkin koulujuttuun panostin, niin yritysjuridiikan sopimusoikeuden kurssiin. Siitä tulikin mun eka vitonen, jee! Käytiin myös toisen kurssin tiimoilta parissa lätkämatsissa.

Joulukuu meni lähinnä erilaisissa pikkujouluissa, ja käytiin myös pikkuveljen lakkiaisissa. Tenttiviikon ja toimarisitsien jälkeen suuntasin joulunviettoon pk-seudulle ja vietin omituisen kiireettömän ja rentouttavan loman.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2015 oli mulle hyvin armollinen! Suurin muutos oli Turkuun muutto ja uusi opiskelupaikka, mutta muuten mitään järisyttäviä mullistuksia ei meikäläisen elämässä tapahtunut. Toivottavasti 2016 olisi vähintään yhtä kiva kuin edeltäjänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti