tiistai 23. helmikuuta 2016

Mainospaidan tuunaus ja muita kuulumisia

  Heitin viime muutossa kaikki Fruit of Loom -paidat pois, ja pelkäsin meidän speksipaidankin jäävän pölyttymään kaapin pohjalle. Niinpä otin sakset käteen, leikkasin hihat pois ja kaula-aukkoa isommaksi ja ompelin reunat ompelukoneella. Nyt mulla on monikäyttöinen perustoppi, jossa nätti printtikin pääsee oikeuksiinsa!
  Löysin Kårenin kirppikseltä just sellaisen topin kuin mitä etsinkin!
  Innostuin pikku paitaprojektini myötä ompelusta niin, että kävin lainaamassa kirjastosta vähän lisälukemistoa. Sormet syyhyävät päästä taas pitkästä aikaa ompeluhommien pariin! (Vanhoja tekeleitä voi käydä tsekkailemassa täältä, jos kiinnostaa!)
  Kevätkeleillä olen päässyt ulkoiluttamaan joulun alla ostettuja Consseja. Lisäksi tilasin Zalandon aleista talvikengät 30 eurolla. Ei paha hinta aidosta nahasta. 
  Viime aikoina me ollaan syöty luvattoman paljon aasialaista ruokaa. Onko väärin, jos ei juuri tee mieli mitään muuta? 
  Olen ehkä vähän koukussa Äityleihin. 
  Kirjoitan ranskalaisilla viivoilla, jottei kukaan tajuaisi, ettei tässä postauksessa ole punaista lankaa. Ensi kerralla sitten paremmin. 

2 kommenttia:

  1. Tulipa hieno toppi! Oon yrittänyt kerätä rohkeutta tehdä saman yhdelle omalle paidalleni, jolla on samanlainen tiukka kaula-aukko ja löysät hihat -ongelma. Ehkä nyt uskallan tuunata sen... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kantsii katsoa mallia muiden toppien leikkauksesta ja pistää menoksi :-) Olisi munkin kaula-aukon muodossa ym. vähän parannettavaa, mutta nyt tota tulee käytettyä paljon mieluummin kuin t-paitana!

      Poista