lauantai 23. huhtikuuta 2016

Fiiliksissä

Mä oon tällä hetkellä fiiliksissä monesta asiasta! Ensinnäkin kavereista ja ystävistä, joita näissäkin kuvissa näkyy. Olen Turussa tuntenut itseni usein aika yksinäiseksi, mutta en onneksi viime aikoina. On ihanaa, kun on ihmisiä, joiden kanssa puhelut tai illat venähtävät odotettua pidemmiksi.
Toinen huippujuttu on se, että me ostettiin poikaystävän kanssa viimein lennot Kiinaan! Nyt pitäisi malttaa odottaa joulukuuhun asti... On niin mielettömän hyvä fiilis siitä, että meidän puoli vuotta suunnitteilla ollut reissu viimeinkin realisoituu. 
Kolmanneksi mulla on aivan valtaisa vappujännä. :-D Eka opiskelijavappu! Eka kerta, kun saan vapuksi lakin päähän! Niin paljon kivoja tapahtumia tulossa! En ole varmaan koskaan odottanut vappua tällaisella innolla. Toivottavasti vappuviikolla ei tule räntää tai rakeita, toisin kuin tänään.

2 kommenttia:

  1. Oi vappu! Yleisesti ottaen en hirveemmin jaksa välittää näistä opiskelijariennoista, mutta vapussa on sitä jotain. Tuntuu, että kaikki on sillon jotenkin niin hyvällä fiiliksellä. Ja lakitus puolalanmäellä, musta se valkolakkimeri on vaa jollain tapaa niin siistin näköstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaistun kyllä! Mäkään en liieemmin juokse opiskelijatapahtumissa mutta vappua odotan kuin jouluaattoa :-D Oonkin nähnyt viime vuodelta kuvia Puolalanpuistosta ja nyt tän kommentin jälkeen odotan sitä vielä enemmän!

      Poista