sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

6 outoa tapaa

Kun olen yksin kotona, käyn itsekseni nonsense-keskusteluja englanniksi. Lisäksi välttelen ruoanlaittoa viimeiseen asti ja silloinkin syön sellaisia ruokia, joista poikaystävä ei tykkää. 


Olen tarkka siitä, millaisilla aterimilla haluan syödä, ja niiden on oltava samaa sarjaa. Kotona meillä on kahdenlaisia aterimia, ja niistä suostun käyttämään vain toisia. Kouluruokalassa koitan aina etsiä tietynlaisia aterimia - kamalimpia ovat pitkäpiikkiset haarukat tai veitset, joissa veitsiosa on suhteettoman suuri kahvaan nähden. 


Yritän pysäyttää Sports Trackerin aina tasaminuutille tai -kilometrille. 


En juo mitään, missä on hiilihappoja. Yhden siiderin tai oluen juomisessa menee yli puoli tuntia happojen takia, ja sen vuoksi myös alkoholinkäyttöni oli tosi minimaalista ennen kuin löysin valkoviinin.


Kuuntelen vuodesta toiseen aika lailla samoja biisejä ja soittolistoja, koska niistä kappaleista tulee mulle niin paljon muistoja mieleen. Ja ihan siitäkin syystä, että en koskaan jaksa metsästää uutta musiikkia. 


Vaihtelen vaatteita monta kertaa päivässä, koska kotona, koulussa ja lähikaupassa nyt vaan on kiva olla erilaisilla vaatteilla. Lisäksi mulle tulee monesti päivän aikana liian kylmä tai kuuma, jolloin on tietty vaihdettava koko vaatekerta, koska pitkien housujen kanssa ei sovikaan päällä ollut paita ja niin edelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti