torstai 7. heinäkuuta 2016

Kirppislöytöjä - videolla!

Kuvasin mun ekan videon ikinä, ja tässä se on!Olen pohtinut videon tekemistä koko tämän blogin kirjoittamisen ajan, ja nyt viimein päätin uskaltautua liikkuvan kuvan pariin. Ei musta ehkä vloggaajaa tule, mutta voisin kuvata videoita blogiin jatkossakin! Ja kuuntelisin mielelläni teidän mielipiteitä videoista, itse kun olen tällä saralla aika aloittelija :-D

6 kommenttia:

 1. Tää oli kiva video:) Ehdottomasti tee jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara, tosi kiva kuulla! :-)

   Poista
 2. Ihanan pirtee oot! :) Onko sulla jotain kirppisvinkkejä Turusta, missä kannattaa ehdottomasti käydä? Jotenkin jääny tosi rajalliseks ne kirpparit joissa ite käynyt täällä enkä oo oikein osannut alkaa etsimään uusia hyviä paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt oon tykännyt Länsikeskuksen liepeiltä löytyvistä Kirppis-Centeristä ja Kontista! Myös Manhattanin luona on isompi Kirppis-Center, mutta viimeksi käydessä siellä ei ollut kauhean kiinnostavia myyntipöytiä :D Keskustasta Pelastusarmeijan kirppiksestä oon tykännyt! Sitten on tietty facekirppikset, mutta niistä jaksan harvemmin mitään ostaa kun noutojen sopiminen tuntuu olevan suurempi vaiva. "Turun alueen Facebook-kirpputori" on niistä ehdottomasti paras! :-)

   Poista
 3. Kivan pirtee video. Mäkin käytän paljon fb kirppiksiä. Saa itse varsinkin myytyä hyvin kaikkea turhaa ja ihmiset ainakin täällä pitää hyvin noudoista ja sovituista treffeistä kiinni. Ja oon sieltä itekin hyviä löytöjäkin kyllä tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Joo ei mullakaan oo tullut ohareita vastaan onneksi! :-)

   Poista