keskiviikko 17. elokuuta 2016

Hyvästi kesä ja päiväunet


Ensi viikolla alkaa orientaatio, mikä tarkoittaa arjen alkamista! Jee! Tässähän pitääkin jo pikku hiljaa alkaa valmistautua ekaan koulupäivään ja sitä edeltävään tohinaan - pitää pakata koulureppu, lakata kynnet, tehdä kasvonaamio ja suunnitella kaikkia niitä hienoja kampauksia, joita voisin alkaa taas tänä vuonna väkertämään arkiaamuisin, ellen olisi niin mahdottoman huono hiustenlaittaja ja laiska heräämään yhtään aiemmin kuin on pakko.

Liian aikaisin herääminen on nimittäin tälläkin viikolla johtanut siihen, että oon jo puoliltapäivin valmis käymään päiväunille ja herään vasta paria tuntia myöhemmin vähän liian kuumissani ja vähän liian nuhjuisena. Päikkäreiden jälkeen olo on kyllä aina lähinnä kiukkuinen ja itseensä pettynyt, ei missään nimessä freesi tai virkeä. Tänään tosin selvisin kerrankin iltapäivästä ilman houkutusta käpertyä sänkyyn nukkumaan - hyvä minä! Alan selvästi olla valmis syksyyn ja arjen paluuseen. 

Näiden kuvien ja tarinoiden myötä lieneekin aika heittää taas heipat kesälle päiväunineen. Olit kiva, toivottavasti palaat pian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti