maanantai 24. lokakuuta 2016

Vuosijuhlajuttuja ja selviytymistaistelua

Huhhuh ja heippa pitkästä aikaa! Vaikka blogin puolella olenkin ollut hipi hiljaa jo kuukauden (!!) päivät, olen edelleen elossa. Koko lokakuu on kulunut ihan hujauksessa, kun kalenteri on pullistellut sekä deadlineista että muista kivoista jutuista. Oon tässä ehtinyt muun muassa käydä syysristeilyllä, saada uudet haalarit, kertoa yliopisto-opiskelusta vanhassa lukiossani, viettää kostajaisia ja suorittaa toistakymmentä opintopistettä.

Lisäksi viimein koitti myös se päivä, kun oli Turun KY:n 66. vuosijuhlat! Kuvasaldo jäi kiireessä valitettavan vähäiseksi, vaikka tarkoituksena olikin ottaa ihan kunnon kuvat meikäläisen vujulookista. Tässä kuitenkin muutama kameran rullalle ikuistettu otos!

Tänään starttasi uusi periodi uusine kursseineen, ja lukujärjestystä katsellessa voin vain huokaista helpotuksesta. Musta tuntuu, että koska selvisin hengissä viime periodin työtaakasta, voin selvitä ihan mistä vaan. Jo vujuilla tulikin elettyä aikamoista selviytymistaistelua - ensin onnistuin ihan itse laittamaan ekaa kertaa ikinä irtoripset ja vujukampauksen, ja sitten selvisin jopa vujudarrasta. Ehkä mä siis selviän myös uusista vuosijuhlista heti perään - ensi viikolla nimittäin onkin P-klubin vuoro juhlia!

1 kommentti: