maanantai 20. helmikuuta 2017

Chongqing I

Kiinan-reissusta on jo pari kuukautta aikaa, joten nyt on jo korkea aika tehdä pari postausta aiheesta! Nämä kuvat on otettu Chongqingissä, jossa vietettiin reissun ekat ja vikat päivät.

En tiedä mikä ihme muhun iski pakatessa, kun ajattelin ylioptimistisesti, että eihän siellä Kiinassa takkia tarvitse joulukuussa. Joo eipä, olis ehkä kannattanut vilkuilla säätiedotuksia. Pari ekaa päivää palelin jatkuvasti - hotelleissakaan kun ei mitään lämmitystä oikein ollut - kunnes päädyin ostamaan reissun päältä takin itselleni.


Viime reissulla käytiin yhdessä keskustan fastfood-tyylisessä ruokapaikassa, ja siellä tuli käytyä nytkin usein! Perussafkaa Chongqingissä ovat erilaiset hotpotit, jollainen tässä kuvassakin näkyy.


Meidän eka hostelli oli aika jäätävä, mutta vikat päivät vietettiin neljän tähden hotellissa! Kyllä tuntui luksukselta, kun joka päivä sai uuden kylpytakin sekä käsi-, kasvo-, lattia- ja normipyyhkeen. Hotelli-iltapalat sen sijaan eivät olleet ihan niin luksusta, kuten kvuasta näkyy.


Kiinassa ei tullut valokuvattua ihan niin paljoa, kun keskityttiin kuvaamaan reissuvideoita. Saa nähdä, saako siitä materiaalista koskaan julkaisukelpoista videota. Tällä hetkellä videoklipit ovat vaan levänneet mun koneen uumenissa, kun en ole jaksanut alkaa editoimaan niitä tällä seitsemän vuotta vanhalla rakkineellani. Ehkä sekin vielä joskus näkee päivänvalon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti