sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kevätmoi!

Heippa, jälleen pitkästä aikaa! Velvollisuuteni yliopiston blogin puolella alkavat vedellä viimeisiään, joten nyt on taas hyvä aika tulla kirjoittelemaan tänne. Mulla on mielessä kauheasti postausideoita, mutta kaikki muut jutut ovat vieneet aikani ja energiani kuluneena lukuvuonna. Mutta tästä se taas lähtee!
Nämä kuvat oikeastaan tiivistävät viime kuukausien tekemiset: innostuin sisustamaan meidän kämppään kollaasiseinän, mulla on tukka johon olen parhaani mukaan yrittänyt totuttautua ja olen hamstrannut ison kasan kirjoja jotka olisi kiva ehtiä lukemaankin jossain välissä. Kirjoista olen innostunut sen verran, että aktivoiduin jälleen Goodreadsissa. Olen luonut profiilin sinne kolme vuotta sitten, ja tuntuu että muistan käydä siellä ehkä kerran vuodessa...

Nyt olen lusinut kotona viimeiset neljä päivää yliopiston pääsiäislomalla, ja melkein heti perään pärähtävätkin kaikki vappumeiningit. Jossain tässä välissä pitäisi hoitaa kaikki demot, kirjojenlukemiset ja kymmenkunta tenttiä. Tässä vaiheessa kevättä olen kuitenkin jo vahvasti voiton puolella!

Mitä teille kuuluu? Onko siellä ruudun toisella puolella ylipäätään ketään enää lukemassa?

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan, vaikka itse pääsykoerumbaa tällä hetkellä elävänä en ehdi edes blogeja lukemaan enempää reaaliajassa :'--D Ehtisipä itsekin lukea jotain hömppääkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit kuulumisia vaikka vastaankin vähän myöhässä! Toivottavasti pääsykoehommat on jo ohi tai edes loppusuoralla :)

      Poista